Passie voor ambacht!

Loyal Roofing is jong innovatief bedrijf, wij zijn DE specialist op het gebied van plattendaken. Door ons gecertificeerd en gediplomeerd personeel weten wij u te adviseren bij elk probleem.

Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf werkzaam door heel Nederland. Loyal Roofing heeft een team van vakbekwame specialisten die alleen de juiste ervaring opgedaan hebben en passie weerleggen in hun vak. Wij waarborgen onze kwaliteit doormiddel van scholing aan dakdekkers opleiding te ‘’Tectum voor dakvakmanschap’’, hierdoor kunnen wij u gegarandeerd kwaliteit bieden en de daarbij horende 10 jaar garantie op ons geleverde product.

Ons motto: Klant tevreden, Wij tevreden.
Bij ons is nog steeds de klant koning, onze service rijkt dan ook verder dan alleen een product realiseren. Wij bieden onderhoudscontracten, advies op maat, vrijblijvende offertes en inspectierapporten uit. Dit doen wij omdat wij staan voor ons product maar ook voor onze naam ‘’LOYAL’’, u moet ervan op aan kunnen dat als u ons belt er niet meer omgekeken hoeft te worden naar uw dak!

 

×

Vragen? Stuur gerust een berichtje!

Doorgaans binnen 1 uur antwoord.

× Stel hier uw vraag!